Kongevi 1 Konstgräs
4 september 2021
12:00

Referat: IK Kongahälla/Kungälvs FF - Älvängens IK

Göta Älvderby och inför den matchen var det riktigt stökigt. Redan på förhand många återbud och därefter kom sjukdomarna som grädde på moset. Totalt sett 15 spelare som tackade nej till spel, bör ju vara något sorts rekord.
Som tur var ställde spelare från vårat F07 lag upp så vi åtminstone kunde spela matchen och slippa lämna walk over.
De 13 spelarna som ställde upp gjorde så gott de kunde, men flertalet fick spela på ovana positioner och då blir det givetvis svårt.
Hade vi presterat på topp hade vi troligen vunnit matchen ändå, men med bjudningar på målen i första halvlek och mycket felpass blir det alldeles för svårt. Underläge 2-0 efter första halvlek och i andra halvleks inledning skapade vi tre bra chanser men tyvärr blev det ingen reducering där.
Istället släpper vi in ytterligare ett mål och förlorar en relativt jämn match med 3-0.
Efter en bra start på serien är det givetvis tråkigt att ge bort poäng till motståndarna idag, men med dagens förutsättningar är det bara att acceptera och gå vidare. Härnäst väntar Ytterby IS B hemma kommande söndag.

IK Kongahälla/Kungälvs FF-ÄIK dam 3-0 (2-0)
Varning: Annie Karlsson